luni, 10 iunie 2013

Move it, move it, move it!



Şiiiiiiiiiiiiiiiiiii 3,2.... 1, START CUMPĂRĂTURI!

  
Acesta a fost sloganul nostru de astăzi (sau cel puţin al fetelor), având în vedere că am reuşit să achiziţionăm, în proporţie de 70%, resursele materiale de care avem nevoie în demersul implementării Caravanei „Să descoperim Europa”.
O parte din proiect s-a decalat cu o săptămână, datorită unor probleme strict obiective, iar pe această cale dorim să le mulţumim iniţiatorilor competiţiei pentru înţelegerea de care au dat dovadă.


Aşadar, am achiziţionat toate cărţile pentru atelierele de lectură, am stabilit câteva contacte cu mass-media audio-video, în vederea continuării promovării proiectului şi, nu în cele din urmă, ultimele confirmări şi alte chestiuni pe care le rezvolăm în concordanţă cu raportul de evaluare al proiectului.


Totodată, câteva şcoli gimnaziale din Carei ne-au trimis, începând cu săptămâna trecută, diverse planşe, materiale hand-made şi tot felul de art craft-uri realizate de elevi, cu scopul de a înfrumuseţa, în primul rând Caravana, respectiv atelierele acesteia şi, în al doilea rând, să infrumuseţeze sălile de clasă ale şcolilor din mediul rural, deoarece toate aceste materiale le vom dona şcolilor.


Ne bucurăm foarte mult că am făcut ultimul pas, după organizarea concursului de eseuri, respectiv organizarea excursiei.
 
Promitem ceva fără precedent, ceva unic în istoria CE-ului sătmărean.



Fiţi cu ochii pe noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu