vineri, 31 mai 2013

Retrospectiva primei activităţi



1 iunie 2013
12:10 AM



S-a încheiat, oficial, perioada de înscriere, respectiv trimitere a eseurilor în cadrul concursului judeţean de eseuri „Valori europene în viaţa mea”.

Acesta s-a adresat tuturor elevilor sătmăreni cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi s-a bucurat de o intensă promovare nu doar în presa scrisă, ci şi în mediul audio vizual.



Coordonatorul echipei de proiect, Ionuţ Sava, declară: „Mă bucur că avem oportunitatea de a organiza un astfel de eveniment pentru colegii mei din judeţ. Sunt ferm convins că premiul este atractiv, iar ideea de bază a fost percepută aşa cum trebuia de către toţi participanţii.”


Jurizarea va avea loc în acest sfârşit de săptămână, urmând ca rezultatele să fie anunţate luni, 3 iunie 2013, în cadrul Târgului Expo „Europa, la tine acasă!”. Aceasta va ţine cont de precizia şi rigoarea construcţiei textului şi a argumentării (4 puncte), gradul de originalitate (3 puncte), respectarea condiţiilor de tehnoredactare, respectiv aspect general (2 puncte), acordându-se un punct din oficiu.


Vă reamintim că juriul va fi format din Prof. Lb. Română Director Adjunct al Liceului Teoretic din Carei Rodica Pop, Prof. Consilier Educativ Gabriela Menţiu, Şef-Serviciu Biblioteca Municipală Carei Corina Nuna, Coordonatorul Departamentului Educaţional al Organizaţiei Studenţilor Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca Oana Onicaş, echipa de proiect acordând, de asemenea, o notă fiecărui eseu.


Cele mai bune 3 eseuri vor fi premiate cu o excursie la Facultatea de Studii Europene din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, organizată în 7 iunie 2013. Toţi participanţii vor primi o diplomă din partea echipei de proiect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu